top of page
F07B2D2A-9A86-49A8-9B3E-24CC3E1897D9.jpeg

Vitaliteit is meer dan alleen gezond zijn. Het is het hebben van voldoende geestelijke en lichamelijke energie om midden in het leven te staan op alle vlakken.

Zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Alles is energie - Qi

Hoe zou het zijn als je ontspannen en moeiteloos kunt zijn wie je bent? Dat je kijkt vanuit jezelf? Zodat je jouw volle potentieel leeft, vanuit harmonie en balans?

 

Vitale Qi Training kan gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke vraagstukken of andere processen die vragen om verandering in keuzes of gedrag. 

Zoals:

  • specifieke Qigong vaardigheden aanleren

  • je practice aanpassen aan persoonlijke omstandigheden

  • heb je behoefte aan verheldering van je omgang met persoonlijke vraagstukken

  • meer grip op je energie

  • minder stress ervaren

  • innerlijke rust ervaren

  • een frisse kijk op waar je staat en waar je heen wilt

  • investeren in je eigen vitaliteit en ontwikkeling

We gaan kijken hoe jou Qi-huishouding eruitziet en op welke manier jij jouw energie effectief en gericht in kunt zetten.

Vitale Qi Training brengt transformatie in denken en doen, die invloed heeft op het dagelijks leven van jezelf en je omgeving. 

 

​Balans en harmonie zijn de sleutel

Het ervaren van vitaliteit is voor iedereen verschillend en dit betekent dat ieder consult uniek is afgestemd op jouw persoonlijke energie, doelen en leefstijl.

 

De oefeningen en de theorie van Zhineng Qigong vormen een spiegel, creeeren bewustzijn en inzicht. Vanuit de Chinese geneeskunst geef ik, waar, nodig passende lifestyle en voedingsadviezen. Zodat jij jouw balans hervindt, herstelt en leert behouden om vitaal, flexibel en krachtig jouw leven te leven. 

“Kleine aanpassingen in gedrag en leefstijl kunnen al voor grote verschillen zorgen.” 

Andere informatie

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijke, , sensitieve én praktische aanpak. Ik kijk en luister naar wat er in de energie of onder de oppervlakte aanwezig is. Door voorbij de vorm en inhoud een situatie te benaderen krijg je ander informatie tot je beschikking die tot nieuwe inzichten leiden.

 

Praktische informatie 

De duur wordt in overleg bepaald.

Tarief: 60 euro per uur, excl. 21% BTW

Neem geheel vrijblijvend contact op voor informatie of een afspraak.

Boeddha
Acupunctuur oud boek
images (1).jfif
DSC00816.JPG
bottom of page