top of page

Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsleer, ook wel beschouwd als meditatie in beweging. Eeuwenoude kennis en ervaring op het gebied van Qigong gecombineerd met moderne medische inzichten vormen de basis van Zhineng Qigong”.

Zhineng Qigong is echt iets voor jou als je zelf actief aan jouw gezondheid wil werk en meer rust, ruimte en energie in het dagelijks leven wilt ervaren. De zachte, ronde patronen van de oefeningen en de rustgevende meditaties maken deze Chinese bewegingsleer tot een weldaad voor lichaam en geest. Je zult je niet alleen energieker en vitaler voelen, maar ook evenwichtiger en kalmer.


B87D3274-CCE9-46F9-89B6-026639816C08_1_105_c.jpeg

Wekelijkse lessen

De wekelijkse lessen zijn bedoeld om op je eigen niveau de kracht van Zhineng Qigong meer en meer te ervaren.

Er is verdieping doordat we gedetailleerder ingaan op de oefeningen en hun intentie. Er zijn ook specifieke oefeningen die gericht zijn op bepaalde gebieden in het lichaam, zoals de oefeningen uit de level 2 en 3. Het doen van de oefeningen in groepsverband werkt enorm krachtig en stimulerend.

De lessen bouw worden opgebouwd rondom een bepaald thema of aandachtspunt waardoor je dieper ontspant wordt meegenomen in de verdieping. Tijdens de les zet ik mijn creativiteit in om je via een reeks oefeningen de wonderlijke wereld van Zhineng Qigong te laten ervaren.

 

Ik maak gebruik van de oefeningen uit de level 1,2 en 3 en van meditaties. Er gaat een wereld voor je open. Een wereld van vrijheid, liefde en healing. Maar ook een wereld in jou.


De oefeningen werken door na de lessen en hebben een positief effect op je dagelijks leven, zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Praktische informatie

Voor wie: 

Wil je kennismaken of ben je al bekend met Zhineng Qigong, deze lessen zijn geschikt voor iedereen. De oefeningen kunnen gemakkelijk worden aangepast als het fysiek niet mogelijk is. Het is prettig om kleding te dragen waar je je makkelijk en vrij in kunt bewegen.

Data, tijd en plaats:    

- Woensdagavond van 19.30-20.30 uur

In de Tuinkamer aan de Arnhemseweg 17 in Otterlo. 

 

Kosten: 

Voor een reeks van 10 lessen 110 euro. 

Losse lessen zijn 12 euro.

AEB3E6EE-E8D5-4D02-82AD-899895DBC84D_1_105_c.jpeg

Een op een lessen

Wil je specifieke vaardigheden aanleren, je practice aanpassen aan persoonlijke omstandigheden, of heb je behoefte aan verheldering van je omgang met persoonlijke vraagstukken? het wordt ook met succes ingezet bij stressklachten 

kort individueel traject

Dan kunnen een op een lessen een nuttige aanvulling bieden.

Praktische informatie 

Voor een op een lessen kun je een afspraak maken. De duur wordt in overleg bepaald.

Kosten;

Tarief: 60 euro per uur.

bottom of page